Országos- és Kárpát-medencei gasztronómiai minősítő verseny

verseny3

Iskolánk tanulói két első díjat szereztek ezen a versenyen! Gratulálunk nekik!

Versenyzők: Vág István Bence 2/10. SZ2 és Táncos Bence 2/10. SZ3

Felkészítő tanár: Zentay Hajnalka

Támogató szakoktató: Tarnai István


Tradicionális Magyar Konyha

Országos- és Kárpát-medencei gasztronómiai minősítő verseny
verseny4A verseny fő célja:
– A tradicionális magyar konyha értékeinek, íz világának megőrzése mellett a mai kor divatjának megfelelő tálalási lehetőségek bemutatása, konyhaművészi szinten.
– A magyaros konyhát üzemeltető éttermek, a magyar konyha dicsőségének, image-ének visszaállítása, hogy büszkék lehessünk újra a magyaros konyhára.
– Új brand bevezetése a piacon, a „Tradicionális Magyar Konyha” (Traditional Hungarian Cuisine) márkanév bevezetése a köztudatba. A döntő díjazottjai jogosultak az új márkanév használatára.A verseny évente kerül lebonyolításra.

 

A GYŐZTES MENÜSOR:

verseny5