Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Kollégák!

A március 16-tól életbe lépő kormányzati döntéseknek megfelelve az alábbi intézkedéseket hirdetjük ki az iskolánkra vonatkozóan:

1. Az iskolát oktatási célból a tanulók nem látogathatják.
2. Az iskola technikai, gazdasági és adminisztratív dolgozói a munkarendjüknek megfelelően jelenjenek meg az iskolában.
3. A nevelőtestület számára 2020. március 16-án, hétfőn 9.00-kor értekezletet tartunk. (Elnök u. 3. Tornaterem)
4. A technikai és gazdasági, adminisztratív munkatársaknak is szervezünk tájékoztatót, hétfőn és keddi napokon, külön a két telephelyen.
5. A március 16-20. közötti időszakban a felnőttoktatásban tanulóknak is otthoni feladatot írunk ki. A részletekről értesítést küldünk az e-naplón keresztül.
6. Az iskolán kívüli, digitális tanulási folyamatról minden tanulót, szülőt az e-naplón és az iskola honlapján keresztül tájékoztatunk.
7. A befizetett ebédeket március 16-tól lemondtuk.
8. Szükség esetén, szülői kérésre ügyeletet szervezünk a tanulóknak.
9. A külső gyakorlati munkahelyekkel hétfőn felvesszük a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a tanulóink otthoni feladatvégzéséről. Az érintett osztályok tanulói (gyakorlati hetesek) hétfőn, igazgatói engedéllyel otthon maradhatnak. Hétfőn kora délután a céges egyeztetések után tájékoztatást adunk a további teendőkről.
10. Az elkövetkezendő időszakban fontos, hogy a tanulók legyenek együttműködőek és felelősen gondolkodók. A tanév eredményes elvégzése csak akkor lehetséges, ha az előttünk álló heteket közösen, egymást segítve valósítjuk meg.
11. A leendő diákjaink és szüleik holnap kapnak itt, ezen a felületen tájékoztatást a felvételi eredményeikről

budapest, 2020.03.15.

Tisztelettel:

Borbély László igazgató

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter